Over ons

zo kom je meer te weten over ons

Jonghaur Chia

Manager / Online Marketeer

Zelf ben ik geboren in Winschoten, maar ben grotendeels opgegroeid in het noordelijke dorp van Groningen, Leens. Nu ben ik weer woonachtig in de stad Groningen. Ondernemen en sport daar liggen mijn passies, daarnaast gaan mijn interesses uit naar internet development, internet marketing, affiliate marketing, social media en technologische innovatie. Heb je problemen of vraagstukken? Neem gerust contact met mij op!

Harvey Chow

Manager / Developer

Woonachtig in Assen, inmiddels gelukkig met mijn vrouw en 2 zonen. Mijn passie ligt bij het ondernemen en het ontwikkelen van leuke online applicaties! Heb je problemen of vraagstukken? Neem gerust conect met mij op!

Alexij Soekonnov

Online Marketeer

Ik ben 19 jaar en woonachtig in het prachtige Groningen. Mijn passies liggen bij marketing, sporten en computers. Ik werk graag in de online marketing branche en richt mijzelf altijd op de consument! CC Online Concepts is daarom voor mij een geschikte plaats waar ik diversiteit aan online concepten kan opzetten en onderhouden.

Suraya Kishna

Online Marketeer

Ik ben geboren op Aruba en woonachtig in Groningen. Mijn interesse ligt in het communiceren met mensen en het opzetten van concepten. Mijn ideale werkomgeving is een plek waar ik geïnspireerd kan raken en andere mensen kan adviseren. Bij CC Online Concepts ben ik voornamelijk bezig met communicatie campagnes en online concepten.

Hans Schrotenboer

Online Marketeer

Mijn naam is Hans Schrotenboer. Ik ben woonachtig in het noorden van Groningen. (Internet) Marketing en sport zijn mijn passies. Bij CC Online Concepts kan ik mijn creativiteit op het gebied van Internet Marketing op een positieve manier verwerken. Jezelf verplaatsen in de behoeftes van de klant vind ik erg belangrijk. Heb je vragen? Mail me gerust!

 

Wil jij hier ook staan?

Bekijk dan onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan of stageplek? Misschien is CC Online Concepts dan iets voor jou! Kijk dus snel of er vacatures beschikbaar zijn.

Bekijk onze vacatures


Het bedrijf

CC Online Concepts is een jong en flexibel bedrijf die nieuwe online concepten bedenkt die internetgebruikers helpen bij allerlei gemakzaken, zoals verzamelsites voor aanbiedingen, restaurants, vakanties, kleding, gadgets, voedingssupplementen en meer. Op onze sites kunnen bezoekers snel en makkelijk zoeken naar producten, met elkaar vergelijken en online bestellen via onze partners.

Simpel & Creatief

Tegenwoordig bestaat “bijna” alles al op deze aardbol, wij gaan juist de uitdaging aan om het vernieuwende te realiseren. Hierbij gaan we uit van tweetal vaste standaarden: simpelheid & creativiteit. Hierbij speelt de usability een hele grote rol, waarom zou je moeilijk gaan doen als het makkelijk kan!

Expertise

CC Online Concepts profileert zich met behulp van allerlei internet- en marketingstrategieën, zoals: affiliate marketing, advertentie marketing, e-mailmarketing, direct marketing en zoekmachine optimalisatie.


Advies, tips of trucs ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


© CC Online Concepts