Over ons

zo kom je meer te weten over ons

Jonghaur Chia

Manager / Online Marketeer

Zelf ben ik geboren in Winschoten, maar ben grotendeels opgegroeid in het noordelijke dorp van Groningen, Leens. Nu ben ik weer woonachtig in de stad Groningen. Ondernemen en sport daar liggen mijn passies, daarnaast gaan mijn interesses uit naar internet development, internet marketing, affiliate marketing, social media en technologische innovatie. Heb je problemen of vraagstukken? Neem gerust contact met mij op!

Harvey Chow

Manager / Developer

Woonachtig in Assen, inmiddels gelukkig met mijn vrouw en 2 zonen. Mijn passie ligt bij het ondernemen en het ontwikkelen van leuke online applicaties! Heb je problemen of vraagstukken? Neem gerust conect met mij op!

Roxanne Wolthuis

Online Marketeer

Mijn interesses zijn concepten verzinnen, met mensen communiceren, samenwerken en advies geven op het gebied van marketing en communicatie . Bij CC Online Concepts ben ik vooral bezig met het maken van online marketing concepten.

Robin Weggers

Online Marketeer

Ik ben geboren en woonachtig in Groningen en nog steeds voel ik mij hier helemaal thuis. Ik ben altijd wel bezig met iets en ik ben vooral geïnteresseerd in het bedenken van nieuwe en verfrissende marketing concepten. Als ik hier niet mee bezig ben dan ben ik waarschijnlijk aan het sporten of breng ik de tijd door met mijn lieve vriendin. Verder vind ik het leuk om te koken en ben ik dagelijks bezig om nieuwe dingen te ontdekken. Bij CCOC ga ik me voornamelijk richten op het bedenken en onderhouden van marketing campagnes.

 

Wil jij hier ook staan?

Bekijk dan onze vacatures

Ben je op zoek naar een baan of stageplek? Misschien is CC Online Concepts dan iets voor jou! Kijk dus snel of er vacatures beschikbaar zijn.

Bekijk onze vacatures


Het bedrijf

CC Online Concepts is een jong en flexibel bedrijf die nieuwe online concepten bedenkt die internetgebruikers helpen bij allerlei gemakzaken, zoals verzamelsites voor aanbiedingen, restaurants, vakanties, kleding, gadgets, voedingssupplementen en meer. Op onze sites kunnen bezoekers snel en makkelijk zoeken naar producten, met elkaar vergelijken en online bestellen via onze partners.

Simpel & Creatief

Tegenwoordig bestaat “bijna” alles al op deze aardbol, wij gaan juist de uitdaging aan om het vernieuwende te realiseren. Hierbij gaan we uit van tweetal vaste standaarden: simpelheid & creativiteit. Hierbij speelt de usability een hele grote rol, waarom zou je moeilijk gaan doen als het makkelijk kan!

Expertise

CC Online Concepts profileert zich met behulp van allerlei internet- en marketingstrategieën, zoals: affiliate marketing, advertentie marketing, e-mailmarketing, direct marketing en zoekmachine optimalisatie.


Advies, tips of trucs ontvangen? Neem vrijblijvend contact met ons op!


© CC Online Concepts