Disclaimer

regels zijn regels

Door het bezoeken of het gebruiken van deze website stem je in met de voorwaarden gekoppeld aan deze website. CCOC.nl spant zich in voor een zo zorgvuldig en actueel mogelijke weergave van de gegevens op deze site.

CCOC.nl behoudt zich het recht voor om de inhoud van de informatie op deze site zonder aankondiging te wijzigen. Ondanks de nauwkeurigheid is het mogelijk dat er onjuistheden en onvolledigheden vermeld staan op deze website en alle subpagina’s.

CCOC.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele directe of indirecte schade hiervan. CCOC.nl aanvaardt ook geen aansprakelijkheid door vertragingen en storingen op de website. CCOC.nl is daarnaast niet verantwoordelijk voor gepubliceerde informatie op pagina’s waar deze website middels links naar verwijst.

De gepubliceerde teksten, afbeeldingen, logo’s en namen op deze website zijn eigendom van CCOC.nl of rechthebbende. Het is niet toegestaan om zonder schriftelijke toestemming van CCOC.nl deze media te vermenigvuldigen.

Het maken van een kopie door middel van een fotokopie, een zeefdruk, een screenshots of een andere duplicaten van onze website of delen ervan is niet toegestaan ​​zonder schriftelijke toestemming van ons.

Voor meer informatie kun je contact opnemen via ons formulier.

© CC Online Concepts