NIEUW: Dagaanbieding! App voor iPhone & iPad

Door CC Online Concepts  -  Op 24 apr, 2014 -  0 reacties

CC Online Concepts heeft een nieuwe App gelanceerd! Naast onze website DagaanbiedingSMS.nl, Vakantiedagaanbiedingen.nl en DagaanbiedingenOverzicht.com hebben we nu ook een Dagaanbiedingen App. 

Direct Gratis Downloaden

Je kunt nu onze (gratis) Dagaanbieding! App downloaden via de App Store voor je iPhone en iPad! We zijn maanden bezig geweest met het ontwikkelen van onze App en we zijn er dan ook heel tevreden over.

Deze App toont alle dagaanbiedingen van Nederland, dat zijn er ruim 140! Één van de handige functies is de “Dagaanbieding Alert”. Met deze functie kun je namelijk één of meerdere zoekwoorden instellen waar je een dagaanbieding notificatie van wilt ontvangen. Zo hoef je niet continue op je iPhone of iPad te kijken. Kortom, super snel en handig!

dagaanbiedingsms-1
links: de dagaanbiedingen, rechts: de ‘zoektermen alerts’

Naast de dagaanbiedingen zijn ook alle webshops van Nederland makkelijk in een lijst te vinden in de App. Met handige webshops categorieën kun je overzichtelijk zoeken naar een webshop.

dagaanbiedingsms-2
Overzicht van alle webshops in Nederland. 

Notificaties

Wil je niet telkens een bericht(toon) ontvangen van onze App? Deze kun je zelf instellen op je iPhone of iPad:
1. Ga naar je “Instellingen”
2. Ga naar “Berichtencentrum”
3. Ga naar onze App “Dagaanbieding”
4. Hier kun je alle de notificaties instellen

dagaanbiedingsms-3
Screenshot van de notificatie instellingen voor onze App

We hopen dat we het je met deze App een stuk gemakkelijker gemaakt hebben! Binnenkort lanceren we ook onze Android versie, dus nog even geduld…

Direct Gratis Downloaden