Fancy, verdien er geld mee! (Social Media)

Door CC Online Concepts  -  Op 01 nov, 2012 -  0 reacties

Heb je er al van gehoord? Fancy? Het is een nieuw Social Media kanaal dat al enige tijd bestaat, maar in Nederland is het nog niet tot nauwelijks bekend. Net als Pinterest is Nederland wat laat met het ontdekken van dit leuke en nieuwe concept, Fancy.

Fancy heeft veel weg van Pinterest en wordt daarom ook wel ale concurrent gezien. Fancy geeft er echter een andere en leuke draai aan, het liken van foto’s blijft hetzelfde. Fancy beloont hun bezoekers met geld, je leest het goed! Je kan geld verdienen met Fancy. Als jij vrienden uitnodigt voor Fancy dan krijg jij een X-bedrag van Fancy op je account, daarnaast ontvang je geld als je foto’s / producten liked. Al met al kan je er leuk aan verdienen! Met het geld wat je verdiend hebt kan je dan via Fancy weer leuke producten kopen, een leuk en commercieel concept dus.

Fancy is een winkel, blog, tijdschrift en wensenlijst in een. Net als bij Pinterest kan je bij Fancy leuke dingen ontdekken. Fancy groeit momenteel zo snel dat Apple zelfs geïnteresseerd is in het concept! Dat zegt genoeg…