Apps

Iedereen heeft wel eens van ”Apps” gehoord. En veel mensen hebben er zelf op hun smartphone of tablet ook kennis mee gemaakt. Tegenwoordig zijn ”Apps” niet meer weg te denken in deze digitale tijdperk. Meer dan de helft van de Nederlanders heeft een smartphone of tablet. Dit biedt voor uw organisatie vele nieuwe mogelijkheden en kansen. Samen met u ontwikkelen we de leukste Apps die zeer effectief zijn voor uw doelgroep, maar wat is een App nou eigenlijk precies?

Een mobiele applicatie of terwijl een ‘app’ is een software applicatie die ontworpen is om te draaien op een smartphone, tablet of een ander digitaal apparaat. Een applicatie voert een taak uit, die handig of leuk is voor de gebruiker. Waar een mobiele telefoon in eerste instantie vooral bedoeld was om mee te bellen en sms’en, zijn smartphones en tablets met behulp van applicaties uit te breiden tot multifunctionele communicatieapparatuur.

Apple (App Store) is de grootste online softwarewinkel. de tweede grootste is Android (Google Play) en beide hebben ze rondom een miljoen verschillende apps beschikbaar. Het aantal downloads van apps ligt op ca 200 miljoen per dag. Dat houdt in dat er iedere seconde 2500 apps gedownload worden.

Jouw bedrijf en apps
Een app laten maken voor uw bedrijf levert diverse voordelen op. Zo worden mobiele apparaten een verlengstuk van bestaande of nieuw ingerichte online systemen; de gebruiker krijgt de keuze het syteem te gebruiken waar en op de manier die hij wil.

CC Online Concept heeft ruime ervaring in het maken van Apps en wij kijken naar welke functies belangrijk zijn voor uw doelgroep.We kunnen Apps ontwikkelen voor zowel IOS (Apple) als Android Smartphones en tablets.

iphone-app-dagaanbiedingsms
Dagaanbieding!” App die we onlangs ontwikkeld hebben voor de iPhone & iPad

IOS is het besturingsysteem van de smartphones en tablets van Apple. Op de dag van vandaag hebben we diverse iPhone’s en iPad’s. Zo heeft de Apple sinds 2007 8 iPhone modellen uitgebracht. De iPad heeft momenteel 8 modellen. Onze IOS Apps zijn geschikt voor de nieuwste modellen, we gaan uiteraard met de tijd mee!

Ben jij op zoek naar een App voor de iPhone en/of iPad? Wij verzorgen het traject vanaf het concept tot in de App Store!

Laat ons meedenken en vraag een offerte op!

Android is samen met IOS de grootste leverancier op het gebied van besturingssysteem op smartphones en tablets. Android zie je voornamelijk op elektronica producten van Samsung, Sony, LG, Google en HTC. Ben je (ook) op zoek naar een App voor Android? Je bent hier op het juiste adres!

Ben jij op zoek naar een App voor de Android smartphones en tablets? Wij verzorgen het traject vanaf het concept tot in de Google Play Store!

Laat ons meedenken en vraag een offerte op!

De technologie op de dag van vandaag ontwikkeld zich maar steeds door, ook wij blijven niet stilzitten wat dat betreft. Onze Apps worden gemaakt op basis van de nieuwste technieken, wij zullen het daarom ook zeker niet nalaten om op basis van de nieuwste technieken adviezen te voorzien die uit eindelijk je App beter maakt.

Wij maken graag kennis met jullie onder genot van een kop koffie. Daar blijft het natuurlijk niet bij, uit eindelijk willen we jouw App gaan ontwikkelen en hier het beste uithalen!

1. Kennismaking gesprek
2. Concept bespreking
3. Wensen en behoeftes vastleggen
4. Doelstellingen bepalen
5. Doelgroep bepalen
6. Sparren over kansen en mogelijkheden
7. Scherpe offerte uitbrengen
8. Ontwikkelen van de App in fases

Uit eindelijk willen we samen met jullie een uitstekende App ontwikkelen die past binnen de wensen en behoeftes. Daarnaast proberen we met onze kennis en ervaring extra kansen en mogelijkheden te creëren zodat de App nog beter wordt!

Vraag om vrijblijvend advies

De App staat in de App Store of in de Google Play Store, nee je bent niet zomaar van ons af! Ook nadat de App afgerond is zullen we op de achtergrond meekijken. Wellicht zijn er fouten of zijn er toch bepaalde dingen die graag aangepast moeten worden? Geen probleem, geef dit aan ons door! Ook als wij nieuwe mogelijkheden zien omtrent je App zullen we dit zeker niet na laten om met jullie te bespreken.

© CC Online Concepts